Det kolde bord

I tirsdags var vi på højskolen på besøg hos Café Mellemrum i København. Caféen er en non-profit organisation ledet af Mellemfolkeligt Samvirke, og her skulle vi høre lidt om hvilke events, de stabler på benene, og hvordan de vælger at forvalte de penge, de får samlet ind. Det skulle give os inspiration til at lave vores eget velgørenhedsarrangement.

Da vi kom tilbage til skolen, tilberedte vi en kold frokost. Der kom rugbrød på bordet og æg, laks, avocado, sild, leverpostej, pølse, stegt torskerogn, hjemmerørt remoulade og et væld af oste: friskost, rygeost, hytteost, myseost, brie, cheddar… Hertil en stor salat af spidskål, fennikel, tørret tranebær og ristet kokos. Det var vældigt lækkert.

Sonja er her i gang med det fantastiske redskab: mandolinjernet. – iført passende sikkerhedsudstyr.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s