Vietnam og Lê Lê

I går havde vi på højskolen temadag om Vietnam. Anh Lê, som driver restauranten Lê Lê sammen med sine tre brødre, var på besøg og holdt foredrag om, hvordan det var at komme til Danmark – nærmere bestemt Nordjylland – som bådflygtning i 1970’erne. Hun fortalte om sit liv, sin restaurant og hvilke projekter, hun har gang i nu. Et af dem er et madprogram, som har premiere på søndag på Dr2: Spis Vietnam.

Senere gik vi i køkkenet sammen med Anh og tilberedte lækker frokost, der bestod af vietnamesiske forårsruller, som vi rullede ved bordet, fiskedipsauce, hoisindipsauce, syltet kinaradise og gulerod, bagt auberginesalat med ristede løg (!), kyllingespyd og svinekødsspyd. Til dessert lavede vi bønner i klistrede ris og banan i kokosmælk. Opskrifterne kan findes i Anhs kogebog LêLês gadekøkken.

Jeg glæder mig til at se fjernsyn på søndag kl. 21!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s