Besøg af Bülow

I dag har vi haft temadag om lakrids. Vi havde besøg af Johan Bülow, der fortalte en masse om lakrids og hvordan, han startede sin forretning. Vi var også i køkkenet, hvor vi lavede en masse mad med lakrids efter opskrifter udviklet af Kristian Møller, kok på Formel B – en anmeldelse af lakridsmenuen, som den blev lavet på Michelin-restauranten, kan findes her. Vi lavede stegte jomfruhummere, kold agurkesuppe, baconsalat, chili con carne, chili sin carne, stegt lammeculotte, laks med avocadocreme og lakrids”kaviar”, lakridscreme med blodappelsin, ovnbagte æbler og pæretærte – og der var lakrids i det hele. Det var en rigtigt sjov oplevelse at bruge en ingrediens, man normalt kun forbinder med slik, i madlavningen. Det var også en god øvelse i tilsmagning, fordi det var vigtigt, at lakridssmagen var til stede i retten uden at overdøve.

Vi sluttede af med blindsmagning af forskellige lakridser.

bloglovin

Advertisements

3 thoughts on “Besøg af Bülow

  1. Hvilken af Bülows lakrisser er så din favorit ? nr. 1. 2 , 3 eller ? Jeg kan bedst lide den med tranebær og chili 🙂 selvom jeg faktisk mere er til chokolade og ikke til lakrids overhovedet …

  2. Der er faktisk ikke nogen nr. 3, det er lidt sjovt. Jeg kan bedst lide den søde lakrids! Måske fordi jeg egentlig heller ikke er så meget til lakrids. Vi smagte også en variant med sød lakrids med passionsfrugt og hvid chokolade (B hedder den), den smagte deeejligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s