Pakistansk mad

I onsdags havde vi besøg af Bibi og Farah, som fortalte om pakistansk kultur og tradition og lærte os at lave pakistansk mad. Vi lavede chicken tikka, chicken palov, lam qorma, vegetarisk qorma, kebab, en varm kartoffelsalat, raita, salat og chappati. Til dessert lavede vi frugtsalat. Måltidet blev indtaget på ægte pakistansk maner: på gulvet.

Det var en smule udfordrende at sidde i skrædderstilling i så lang tid – engang imellem var der nogle, der måtte rejse sig og gå lidt rundt for at få liv i sovende lemmer – men at sidde og spise med fingrene ved duge på gulvet var rigtigt hyggeligt og meget stemningsfyldt.

bloglovin

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s