Stenbiderrogn, blinis og vandbakkelser

I mormormad i denne uge arbejdede vi med stenbiderrogn, som vi selv rensede og serverede med blinis. Vi lavede suppe med kød- og melboller på en oksefond, vi har lavet tidligere. Melbolledejen minder meget om dejen til soufflé, gratin og vandbakkelser, så det lavede vi også – vandbakkelserne både til stenbiderrogn og creme fraiche og en sød version med vanillecreme. Det viser sig, at blinis med stenbiderrogn er fantastiske motiver, så jeg havde lidt svært ved at begrænse mig med billederne!

Der er en opskrift på vandbakkelser her inklusiv gode råd, så dejen hverken bliver for tynd eller tyk, vandbakkelserne hæver ordentligt og ikke falder sammen, når de er bagt. Vandbakkelserne kan fyldes med crème chantilly, som er flødeskum vendt med flormelis og vanille, og drysses med flormelis.

bloglovin

4 thoughts on “Stenbiderrogn, blinis og vandbakkelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s