Kager med Grigo

Tirsdag, onsdag og torsdag har vi på højskolen haft besøg af Markus Grigo. Vi har lavet kager og desserter i lange baner, og det har været en stor oplevelse at gå i køkkenet med en professionel kagemager, der ikke går på kompromis med noget som helst, når det gælder kagekunsten. I går holdt vi kage-smage-eftermiddag, hvor vi inviterede venner til at komme forbi og smage på vores produktioner. Vi var alle høje på sukker og meget glade! I løbet af de tre dage lavede vi crème brûlée (se hvordan her), panna cotta med citron og rosmarin pyntet med hindbær- og mangocoulis og kokoscrumble med frysetørrede hindbær og pufsukker (som ses på det øverste billede med udsigt til Rundetårn), lakridskage med henholdsvis hindbær-, passionsfrugt- og mangomousse, gâteau Marcel, Mississipi mud cake, Sarah Bernhardt-kager med kaffeganache og henholdsvis mørk og hvid chokoladeovertræk (se min roomie folde sig ud her) og ymerfromage med brændt, hvid chokolade.

bloglovin

Reklamer

3 thoughts on “Kager med Grigo

  1. Kirsten spørger om det er dig, der laver video til You TUBE. De er nemlig rigtig gode. Vi sidder og spiser bagerbrød og er vildt misundelige på alle de lækkerier, I har tryllet frem :o)

  2. Jeg er også imponeret af jeres fine videoer, god ide, Jeg må prøve den der Sarah Bernardt og flot foto med Rundetårn i baggrunden

  3. Det er desværre ikke mig, der har stået for de flotte videoer på YouTube. De er især ret imponerende i lyset af arbejdsforholdene – der er mange mennesker og meget larm i køkkenet!
    Bente – Sarah Bernhardt’erne med kaffe-chokolade-ganache var vildt gode 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s