Brændt hvid chokolade

Man kan bage hvid chokolade i ovnen eller smelte det til lysebrun karamelkysset Daim-agtighed på panden. Det er meget nemt. Og meget lækkert. Rør og vend hele tiden i chokoladen, indtil den har en fin, lysebrun farve. Smør den ud på bagepapir, lad den køle af, og så er den klar til at blive brækket i flager eller hakket. Den hvide, brændte chokolade passer fint for eksempel som det sprøde indslag til en ymerfromage. Her akkompagneret af karamel af kondenseret mælk og kokoscrumble med frysetørrede hindbær og pufsukker.

bloglovin

Reklamer

2 thoughts on “Brændt hvid chokolade

  1. Ja, helt klart! Jeg er ikke den store chokolade-kender, men jeg vil tro, der ikke er så meget dyr chokolade-smag tilbage i chokoladen, efter den er “brændt”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s