Grøn mad

I går lavede vi masser af lækre, grønne retter – et paradis for vegetaren her!

Vi lavede farserede peberfrugter, auberginer og tomater, tabbouleh, citrus-avocado-salat, gulerodssalat med koriander, løgtærte, spinattærte, porretærte, bønnedip, kartoffelpizza, salat med kikærter og en sjov tomattærte, der vist mere var en omelet med tomat – men god var den under alle omstændigheder.

Opskriften på tomat”tærten” kommer her – Tortini di Pomodori til fire personer:

  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • ½ chili, hakket
  • 4 tomater, hakkede
  • 5 friske basilikumblade, hakkede
  • 6 æg, pisket sammen med salt og peber
  • lidt parmesan, revet

Svits løg, hvidløg og chili i en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt tomater og basilikum og senere æggene. Lad tærten sætte sig, drys med ost, og bag kort tærten i ovnen, til overfladen er lysebrun. Server med mere basilikum.

bloglovin

2 thoughts on “Grøn mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s