Jul

Så blev det juleaften i faget Højtidsmad. Vi lavede den traditionelle menu med flæskesteg, and, rødkål, hvide kartofler, brune kartofler, brun sauce og æbler med gele. Øverst ses min vegetartallerken med julesalat øverst til højre og en gul bede-ravioli i midten. Julesalatens stok blev forsigtigt skåret ud, således at bladene stadig blev holdt sammen. Så blev den kogt i 8-10 min, kølet af, presset fri for væde, skåret i halve, vendt i mel og stegt sprød og lækker i smør. Den gule bede blev skåret i skiver, som blev stegt møre på en pande. Herefter blev to skiver lagt sammen om en skive gedeost med honning og frisk timian og bagt i cirka 5 min, til osten var lun og blød. Det, synes jeg, er gode bud på lidt utraditionelt juletilbehør.

Til dessert lavede vi ris à la mande med kirsebærsauce, og så var der pakkespil.

bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s