Chokolademousse

En lørdag aften lavede vi chokolademousse og lakridsmarengs. Moussen blev lavet på Valrhonas mælkechokolade Jivara 40% efter den klassiske opskrift fra Karolines Køkken, og kombinationen af mælkechokolade og kaffe viste sig at være rigtigt god. Opskriften er til seks personer, men vi fik 18 små glas chokolademousse. Marengsen er en helt almindelig marengsopskrift med lakridspulver pisket i.

bloglovin

One thought on “Chokolademousse

  1. Super lækkert! Jeg ser chokolade mousse alle steder, det må altså være et tegn! Lækkert med de sprøde lakrids marengs til🙂 super inspiration, ha en dejlig sommerdag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s