Stævnemøde mellem bøffen og salaten

Som nævnt er jeg i denne uge medhjælper på Madakademiets sommerkursus, så jeg er så heldig at kunne følge med i og smage på det, kursisterne kokkererer. I går havde vi besøg af Tina Scheftelowitz, der har skrevet Suveræne Salater-kogebogs-serien, og Jens Vestergaard, der har restauranten Mêlée. Kursisterne blev delt op i to grupper og fulgte derefter gæstelærerne i køkkenet for at fokusere på henholdsvis salater og kødretter. Tina havde en masse opskrifter med fra sin kommende kogebog Suveræne salater året rundt, blandt andre en blomkålspuré med grøntsager og rugbrødscroutoner anrettet noma style som en lille urtepotte, bagt aubergine med tahin, feta og æg, en smuk, grøn salat med hindbær og mandler, en jordbær-fennikel-salat (dejligt match, kan anbefales!), en linsesalat og et grøntsags-foccacia-brød. Jens lavede tatar, tunge og svineskank på perlebyg. Middagen endte heldigvis med at blive et dejligt møde snarere end en konkurrence mellem de to holds kreationer.

På øverste foto kan i baggrunden ses Tinas Vegetarisk Vellyst – en af mine yndlings kogebøger – som jeg fik hende til at signere. Hurra! Hun er så sej, den grøntsagskvinde 🙂

bloglovin

Advertisements

One thought on “Stævnemøde mellem bøffen og salaten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s