About

286675_4558975687649_908144861_o

Jeg hedder Nina og læser Dansk ved Københavns Universitet. Jeg er meget glad for at lave mad, og det har jeg udforsket især på to højskoler med fokus på madlavning.

I efteråret 2011 gik jeg på Vestjyllands Højskole ved Ringkøbing, hvor jeg en gang om ugen sammen med mit kokkeri-hold gik i det store industrikøkken og lavede mad til de andre elever på højskolen. På Vestjyllands Højskole har de en fantastisk have, der hedder Forundringens Have, hvor der dyrkes grøntsager, krydderurter og smukke, spiselige blomster, som vi brugte i madlavningen. Haven og alt mad, der serveres på højskolen, er økologisk. Jeg havde også faget ernæring, så der kom også noget teori på den ellers meget praktiske og hands-on tilgang i kokkeri-timerne.

Jeg var så glad for madlavningen på Vestjyllands Højskole, at jeg tog videre på Suhrs Madakademiet i foråret 2012. Her er der ikke ansat køkkenpersonale, og al maden bliver lavet af eleverne. Jeg fik en masse erfaring, og det var her, jeg startede bloggen, fordi vi hver dag producerede en fantastisk frokostbuffet, som jeg tog fotos af. Og de fotos fortjente at blive delt med andre, syntes jeg.

Bloggen har været en slags dokumentation af, hvad vi lavede på Suhrs Madakademiet, og den har ændret karakter, efter jeg ikke længere går på højskolen og hver dag laver mad, der ser fantastisk ud. Jeg håber, I stadig har lyst til at kigge og læse med.

– Nina.

Instagram: ninaholst.

Instagram

På Vestjyllands Højskole:

På Suhrs Madakademiet:

bloglovin

En tanke om “About

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s